حضرت آیت الله جوادی آملی خود یکی از نماد های نظریه عقلانیت وحیانی هستند و واکاوی سیره علمی و روحی و معرفتی ایشان می تواند چراغی فراروی حوزه و دانشگاه برای پیمودن این مسیر عقلانیت وحیانی باشد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان قم گفت: بیش از ۸۷ درصد از مدارس ابتدایی استان قم به صورت دو شیفت است و ما در این زمینه دارای رتبه ۲۷ کشوری هستیم که اصلا قابل قبول نیست.
مدیر حوزههای علمیه ضمن تأکید بر توجه همه مراکز علمی و دینی جهان، نسبت به مسائل کلان بشری، گفت: نهادینه سازی گفتگو و تعامل میان ادیان و مذاهب، از مهمترین توجهات رسالتی جامعه المصطفی العالمیه به شمار میرود.
ما بایددر فقه،کلام، تفسیر و همه شاخه های معرفتی اسلامی قوی و بالنده تر شویم و این پیوست تمدنی و انقلاب تمدنی اسلامی را که امام راحل شروع کردند و امروز رهبری آن را ادامه می دهند را بیش از پیش تقویت کنیم.
حوزه در زمینه اقتصاد و نظریات اقتصادی دست خالی نیست و با تربیت افراد توانمند در این عرصه، کارهای بزرگی را انجام داده؛ اما در عین حال معتقدیم که هنوز جای کار زیاد است.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به اینکه کشورهای غربی از تمدن قرآن کریم وحشت دارند، گفت: مسابقات قرآن باید جریان قرآنی را در شریان حیاتی جهان اسلام به حرکت در آورد.
آیت الله اعرافی با اشاره به جایگاه ممتاز شهر مقدس قم و لزوم تدوین سند فرهنگی این شهر گفت: قم نیازمند سند جامع فرهنگی است و باید این خلاء مهم برطرف شود.
مدیر حوزههای علمیه گفت: در جامعه المصطفی به تعامل فرهنگی اعتقاد داریم که این تعامل بر اصولی استوار است، تنها زمانی که دیگران به تعامل پایبند نباشند، تقابل را به عنوان یک استثنا میپذیریم و جامعه المصطفی در زمینه تعامل فرهنگی پیشگام است.
دنیا بداند که همه ملت ایران پاسدار و بسیجی هستند و همه ملت در کنار پاسداران عزیز برای مقاومت از آرمان های انقلاب قراردارند و از آنها حمایت می کنند؛ خیال واهی که می توانید پاسداران و ارتش و نیروهای علمی ما را تحریم کنید و ملت را از هم جداکنید به جایی نخواهد رسید.
مدیر حوزه های علمیه گفت: هر چه قدر برای نماز کار شود، کم است. باید همه مدیران و مسئولین و حتی آحاد مردم برای اقامه هر چه بهتر و در شأن نماز قدمهای جدی تری بردارند.
مدیر حوزه های علمیه گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) با الگو قرار دادن شهر قم به عنوان پایلوت طرح های علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و خدماتی دست به ابتکار ارزشمندی زده است، الگو سازی و پرورش فکر رمز موفقیت این نهاد انقلاب اسلامی است.
مدیر حوزه های علمیه گفت: عناصر اصلی نظام آموزشی المصطفی نیازمند پیوست دقیق نظریه پردازی ترویجی در سطوح مختلف دانشی است، این مهم روح جدید و تازه ای را ناظر به نیازها تزریق خواهد نمود.